Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Xpower Box Mod 30W

Κωδικός Προϊόντος: Xpower Box Mod 30W
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

* Χρωμα:
 Ροζ
 Μπλε
 Stainless
 Gold
 Μπλε
XPower Box Mod  30W

Σε 5 μοναδικά διαφορετικά χρώματα και κλασσική minimal Βοχ Mod εμφάνιση το Xpower 30 αποτελεί μία επιλογή μπαταρίας που ατμιστικά σας «περνάει σε ένα άλλο επίπεδο». Με σταθερή απόδοση ισχύς που γίνεται αισθητή μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν την αποφόρτιση αλλά και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας 2200mah που καλύπτει και τον πιο απαιτητικό, το XPower αποτελεί την πιο προσιτή οικονομική πρόταση της αγοράς για μία ποιοτική μπαταρία υψηλών αποδόσεων, που δεν σας περιορίζει στην συμβατότητα με οποιονδήποτε ατμοποιητή της αρεσκείας σας.

Πέραν της αυξημένης δύναμης ισχύος που παρέχεται και αγγίζει τα 30 Watt το XPower μπορεί πλέον να υποστηρίξει και subohm αντιστάσεις μέχρι και 0,5Ohm. Ταυτόχρονα παρέχει δυνατότητα passthrought λειτουργείας που σας επιτρέπει να ατμίζεται ενώ η συσκευή φορτίζει  αλλά και ρυθμιζόμενο ανθεκτικό πόλο επαφής .Τέλος η σχεδιαστική κατάληξη στο πάνω μέρος του XPower επιτρέπει το αισθητικά καλύτερο ταίριασμα ατμοποιητών με διαστάσεις 20mm εώς 23mm.

H μεταλλική του εμφάνιση δίνει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στο σύνολο της συσκευής ενώ από την πρώτη κιόλας ματιά εκπλήσσει ευχάριστα η υψηλή ποιότητα των χρωμάτων αλλά και το πρωτότυπο design. Οι διαστάσεις της συσκευής δίνουν μία καθαρά stealth εμφάνιση κάνοντας το XPower  βολικό και άκρως πρακτικό στην χρήση αλλά και την μεταφορά του. Με διαστάσεις ύψους μόλις 77mm, πλάτους 32mm και πάχος 23mm το Xpower  χάνεται κυριολεκτικά στην παλάμη του χεριού σας.

Το μοντάκι  παρόλο το μικρό του μέγεθος διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2200mah.Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί μέσω usb θύρας και φυσικά σε πρίζα τοίχου με την προσθήκη αντάπτορα 220V.Στα πλεονεκτήματα του συγκαταλέγεται η δυνατότητα passthrought λειτουργίας καθώς το μοντάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια της φόρτισης.

Από άποψη ισχύος αλλά και λειτουργιών το μοντέλο μπορεί να καλύψει κάθε ατμιστική σας απαίτηση καθώς διαθέτει και Variable Voltage αλλά και Variable Wattage λειτουργία. Η τεχνολογία της πλακέτας του XPower 30 μπορεί να αποδώσει σταθερά την μέγιστη ισχύ λειτουργείας των 30W ακόμα και όταν το υπόλοιπο της μπαταρίας είναι αρκετά χαμηλό .Με αυτό τον τρόπο κάθε εισπνοή θα έχει την ίδια ευχάριστή ένταση που εσείς θα επιλέξετε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή εκ φόρτισης της μπαταρίας.

Για την εναλλαγή της λειτουργίας από Volt σε Watt απλά πατήστε το κεντρικό κουμπί λειτουργίας τρεις συνεχόμενες φορές. Όλες οι επιλογές σας σε Volt ή Watt, το υπόλοιπο της μπαταρίας αλλά και η αντίσταση Ohm του ατμοποιητή σας αναγράφονται με ευκρίνεια στην Oled Οθόνη της συσκευής.

Χαρακτηριστικά:

  •   Size: 77mm*23mm*32.mm
  •   Color: black, silver, 
  •   Capacity: 2200mAh
  •   Thread Type: 510 Thread
  •   Voltage: 2V- 8V
  •   Watt: 5W-30W
  •   Ρυθμιζόμενος πόλος επαφής
  •   Υποστήριξη αντιστάσεων εώς και τα 0,5oh
  •   Χρώματα: Μαύρο, Μπλε, Ροζ, Χρυσό, Silver
Η συσκευασία περιλαμβάνει:
  • 1 X XPower Mod 30W
  • 1 X Micro usb Cable
  • 1 X ανταπτοράκι 510 to eGo

1 σχόλιο: